Skadedjur

Hitta rätt skadedjur

När du vet vad du har hittat, har Anticimex dem i bokstavsordning på sin webbplats. Vet du däremot hur de ser ut, men inte har någon aning om vad det kan vara för något, har Anticimex en bra skadedjursidentifierare där du söker dig fram beroende på hur många ben skadedjuret har och/eller om den har vingar. Du kan också söka efter skadedjur genom att du vet hur de kan skapa besvär.
Läs mer på Anticimex webbplats www.anticimex.com/sv-SE/skadedjursproblem/

Råd för att undvika skadedjur

Det är viktigt att samtliga inblandade parter följer de instruktioner som ges av Anticimex. Hyresgäster har en väldigt viktig roll när det gäller förebyggande åtgärder i lägenheten för att minska risken för skadedjursangrepp.

Se därför till att hålla främst ditt kök och badrum rent, skadedjur trivs inte där det är rent och torrt. Tänk på att inte mata småfåglar från fönster eller balkong. Dels skräpar fåglarna ner och kan sprida sjukdomar, dels lockar maten till sig andra smådjur som råttor och möss.
Skulle du ändå drabbas av skadedjur bör du kontakta oss och Anticimex.

Anticimex har telefon 016-13 52 00

Som hyresgäst är du enligt hyreslagen skyldig att genast anmäla detta. Du har också skyldighet att informera om skadedjuren eventuellt skulle återkomma efter en sanering.